REUTERS/Juan Medina
KRAJ ŠPEKULACIJA

VIDEO: NEMA RASPADA ŠAMPIONSKOG REALA! ZAVRŠILA JE IZVANREDNA KONFERENCIJA ZA NOVINARE Kapetan Sergio Ramos objavio veliku vijest!

Sergio Ramos posljednjih je dana jedna od glavnih sportskih tema u Španjolskoj. Tamošnji mediji naveliko pišu o njegovoj želji da napusti Santiago Bernabeu, a kapetan Reala odgovorio je danas sazivanjem izvanredne konferencije za novinare na kojoj je otkrio svoju nogometnu buućnost.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. svibanj 2019. 19:46

Presica najavljena za 17.30 kasnila je dvadesetak minuta, a kada se kapetan pojavio, sve je razjašnjeno vrlo brzo. Ramos je objavio kako ostaje u Madridu.

"Ostajem u Realu, ja sam 'madridista'!", poručila je Realova legenda.

"Želim odbaciti sve glasine koje nisu dobre niti za mene, niti za klub, niti bilo koga uključenog. Želim biti jasan i prema navijačima. Ja nikad nisam imao problem s klubom ili bilo kime u klubu. Ostajem u Realu, ja sam 'madridista', ovo je moj klub i ovdje želim završiti karijeru, a kada budem odlazio želim otići kao pobjednik. Nisam nikad bio u svađi niti sa predsjednikom. Naš odnos je poput onoga oca i sina, i naravno da je u trenucima bilo i konflikta", rekao je Ramos pa odgovorio na pitanje o ponudi iz Kine.

RAMOSOVU PRESICU MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

"Postojala je ponuda iz Kine i ona bi bila neka alternativa kada se ovdje ne bih osjećao željenim, ali sve je jasno. Moj plan je Real Madrid i ispunjenje ugovora. Bilo je previše špekulacija proteklih dana i želio sam ovo razjasniti", rekao je Ramos i dodao:

"Održao sam privatni sastanak s predsjednikom Perezom i obavijestio ga o ponudi iz Kine. Radilo se o privatnom razgovoru koji je procurio u javnost, a rezultat su nagađanja koja vidimo posljednjih dana. Zato sam i sazvao ovu konferenciju. Moja želja je da o svemu govorim otvoreno i ne želim da itko sumnja u moju lojalnost ovome klubu. Zvižduci navijača? Pa navijači zvižde kad žele izvući neku reakciju od igrača. Ja sam dobio svoju porciju zvižduka, ali čak su i Ronaldu zviždali. Nekad utakmice ne završe kako bi trebale i kako se nadamo, pa se dogode i zvižduci".

Još u ponedjeljak popodne španjolski dnevnik AS je objavio tekst s naslovom "Ramos traži od Reala da ga pusti u Kinu".

Nekoliko izvještaja govori da je kapetan Kraljevskog kluba od predsjednika Florentina Prereza zatražio da mu omogući transfer u Kinu budući da je, prema tvrdnjama tamošnjih medija, dobio jako bogatu i primamljivu ponudu.

Do Ramosovog zahtjeva navodno je došlo na sastanku na kojem su sudjelovali on, njegov brat Rene, odvjetnik Julio Senn i naravno sam Perez.

"Predsjednik kluba je navodno žestoko i jasno odgovorio - 'Ne možeš otići! Madrid ne može samo tako nekome pokloniti svog kapetana'", stoji u tekstu AS-a.

Španjolci ističu i da je do problema na relaciji Ramos - Perez došlo u ožujku ove godine kada je Ajax izbacio Madriđane iz Lige prvaka. Dvojac se tada, navodno, žestoko sukobio u svlačionici.

Ramos dres Reala nosi već 14 godina otkako je u klub stigao iz Seville. Tijekom tog razdoblja postigao je 84 pogotka u 606 nastupa.

Linker
18. travanj 2024 10:39