Screenshot: Instagram

'HVALA BARCA, PSG STIŽEM'

VIDEO: NEYMAR SE EMOTIVNO OPROSTIO OD BARCELONE Brazilski as objasnio zašto se odlučio na odlazak: 'Obožavam Barcu i Kataloniju, ali...'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 04.08.2017. u 10:17

 • Brazilski as Neymar (25) emotivnom se porukom objavljenom putem društvenih mreža oprostio od dojučerašnjih suigrača u Barceloni.

  Njegov transfer u PSG težak rekordnih 222 milijuna eura samo je pitanje trenutka.

  "Život sportaša je prepun izazova, a Barcelona je za mene bila više od izazova jer sam igrao s igračima koje sam dotad gledao samo na video-igricama. Sjećam se prvih dana u klubu i dijeljenja svlačionice i terena s idolima kao što su Messi, Valdes, Xavi, Iniesta, Puyol i ostalih u klubu koji je više od toga. Barcelona je obitelj koja predstavlja Kataloniju", napisao je Neymar i nastavio.

  "Imao sam čast igrati s najvećim sportašem kojeg sam upoznao. Lionel Messi je postao moj kolega i prijatelj izvan travnjaka. Ponosan sam što sam igrao s tobom. Proživio sam nezaboravne trenutke. Obožavam Barcelonu i Kataloniju, ali sportaši uvijek trebaju nove izazove...po drugi put u karijeri nisam poslušao savjet oca, ali molim te za podršku koju si mi uvijek davao. Barcelona će uvijek biti u mom srcu, ali ponavljam kako trebam nove izazove. Zahvaljujem se navijačima Barcelone i suigračima od kojih sam toliko naučio".

   

  Za kraj se obratio novim poslodavcima.

  "Moj novi dom je PSG i u idućih nekoliko godina radit ću sve da opravdam ukazano povjerenje. Računam na podršku svih vas, navijača, prijatelja i obitelji. Bila je to teška odluka, ali donesena je zrelo. Barcelona hvala ti na svemu, PSG stižem", zaključio je Neymar.