REUTERS/Charles Platiau
SAGA DOBILA NOVO POGLAVLJE

VIDEO: NEYMARU SU NAPOKON UŠLI U TRAG Evo što je radio slavni Brazilac dok je 'markirao' početak predsezonskih priprema s PSG-om

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. srpanj 2019. 01:18

'Transfer saga Neymar' dobila je svoje novo poglavlje.

Slavni brazilski nogometaš propustio se pojaviti na prvom danu predsezonskih treninha u francuskom prvaku, a takav njegov potez samo je dodatno pojačao glasine o njegovom odlasku iz kluba.

U vrijeme kada je trebao trenirati sa svojim suigračima Neymar je igrao odbojku i nogomet na pijesku u Brazilu. Na društvenim mrežama osvanule su njegove fotografije u društvu profesionalca Bella Soaresa kako se smije i zabavlja.

U međuvremenu su iz PSG-a poručili kako će sankcionirati Neymara, a sportski direktor Parižana otvorio je vrata njegovom potencijalnom odlasku iz kluba.

"Da, razgovarao sam s Neymarom. Ne želim vam otkriti sve detalje razgovora. Situacija je jasna svima: Neymar može napustiti PSG ako dođe ponuda koja odgovara svima. Ali do dana današnjeg ne znamo da ga itko želi kupiti, niti po kojoj cijeni. To se sve ne riješava u jednom danu", rekao je Leonardo za Le Parisien.

"PSG se želi oslanjati na igrače koji žele osati i želimo izgraditi nešto veliko. Ne trebaju nam igrači koji bi svojim ostankom samo napravili uslugu klubu", dodao je Brazilac.

Medijski se najviše spominje moguć Neymarov povratak u Barcelonu, ali službena ponuda iz katalonaksog velikana zasad nije stigla. Podsjećamo, u kolovozu 2017. godine Neymar je prešao iz Barcelone u PSG uz rekordnu odštetu od 222 milijuna eura.

Linker
23. travanj 2024 17:10