Screenshot
NA UDARU KRITIKA

VIDEO: 'PA ON SVAKE GODINE SNIMA TAKAV VIDEO!' NOGOMETNI TRANSFER GODINE ODMAH UZBURKAO DUHOVE 'To što on poručuje svima je jednostavno glupost'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. svibanj 2019. 11:31

U utorak navečer poput bombe je odjeknula vijest iz Madrida po kojoj tamošnji Atletico nakon pet godina napušta Antoine Griezmann. Francuski napadač ove će subote na gostovanju kod Levantea odigrati posljednju utakmicu za klub čiji je dres nosio otkako je 2014. godine u transferu vrijednom 30 milijuna eura napustio Real Sociedad.

Griezmann će, kako stvari stoje, najvjerojatnije u Barcelonu koja ga od 1. srpnja može dobiti za 120 milijuna eura. Transfer je to koji je odmah uzburkao duhove. Osim što Francuzu na odluci zamjeraju navijači koje je već dosta živcirao tijekom prošlog ljeta kada je krenula cijela priča o odlasku, zbog njegovog ponašanja, odnosno načina komunikacije u cijeloj priči, kritizirao ga je i bivši veznjak Chelseaja Craig Burley.

Burleyja je, naime, zasmetalo Griezmannovo javljanje preko video poruka koje smatra iznimno arogantnim u ovakvim situacijama.

"Činjenica da je prošle godine snimio sličan vidio nakon što je duže vrijeme sve držao u neizvjesnosti, i onda objavio da ostaje, pokazuje koliko je umišljen. Ne mogu osporiti činjenicu da je fantastičan igrač. Ali video koji je objavio sada, nakon Atleticove posljednje domaće utakmice u sezoni, jer se nije mogao nositi s kritikama koje bi dobio od navijača... Srećom, jedna će momčad dobiti čovjeka čiji talent odgovara njegovoj aroganciji. Slažem se da je trebao otići, ali mislim da je to trebao učiniti još prošle godine. Ali čovječe... nemoj objavljivati tamo neki video da ostaješ, a onda drugi kako odlaziš. To što on poručuje svima je jednostavno glupost", izjavio je Burley za ESPN FC pritom aludirajući i na video koji je Francuz napravio prošle godine kada je pak objavio da neće napustiti Wanda Metropolitano.

"Hvala svima na pet predivnih godina koje sam proveo ovdje. Zauvijek ćete biti u mome srcu", poručio je između ostalog Griezmann u najnovijoj objavi preko koje se zahvalio navijačima i klubu.

Ako zaigra na gostovanju protiv Levantea, Antoineu će to biti 257. utakmica u dresu Atletica. Dosad je za klub iz Madrida zabio 133 pogotka i tome pridodao 50 asistencija.

Zloglasni navijači Atletica poslali poruku Griezmannu

Skupina Frente Atletico, koja okuplja najžešće navijače tog kluba i kojima je donedavno bio zabranjen ulaz na stadion, oglasila se nakon poruke kojom se od Madrida oprostio Antoine Griezmann.

Francuskom napadaču poručili su da više nije dobrodošao, a preko Twittera se na njegovu poruku uzvratili s - "Nadamo se da više neće odigrati ni minute u dresu Atletica", a uz poruku su označili trenera Diega Simeonea i stavili simbol miša.

Linker
20. travanj 2024 04:08