SN

VELIKI INTERVJU ZA SN

VIDEO: POGLEDAJTE ŠTO NAM JE PRVO POJAČANJE HAJDUKA REKLO O IZMIŠLJENOJ 'DINAMOVOJ KRAĐI' 'U tom trenutku sam bio u automobilu koji me vozio za Split'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 14.01.2019. u 21:32

 • Osam godina u Juventusu, još tri u Torinu, pa sezona u Carpiju. Više od desetljeća igrao je u mlađim kategorijama po Italiji, zatim tri i po godine u Sloveniji, a onda je s 22 godine afirmaciju na velikoj sceni došao potražiti u Hajduku. Francesco Tahiraj, Albanac iz slovenskog Aluminija novi je napadač Bijelih.

  Kako je došlo do angažmana u Hajduk?

  - Bio sam u Italiji s obitelji na odmoru ove zime kada je došla poruka od direktora Saše Bjelanovića. Od tada smo razgovarali o projektu mog prelaska u Hajduk - kazao je Tahiraj.

  Sa Aluminijem je ušao u zadnjih šest mjeseci ugovora, je li bilo i drugih ponuda osim ove s Poljuda ?

  - Bilo je puno ponuda, ali i otkada su me nazvali iz Hajduka nisam imao druge opcije. Nisam dvojio.

  VIDEO: JURICA RADIĆ

   

  Pojavila se krajem prošlog tjedna informacija da je Dinamo u igri, čak je web portal RTV Kosova pisao da ste stavili autogram na ugovor sa Dinamom. Je li postojala ponuda Dinama ?

  - Došla je vijest o Dinamu i do mene, ali u tom trenutku sam već bio u automobilu koji me vozio za Split. I nisam imao namjeru vraćati se natrag. Ne znam je li postojala ponuda Dinama, ali Hajduk je već bio riješen i dogovoren.

   

   

  CIJELI INTERVJU S FRANCESCOM TAHIRAJEM MOŽETE PROČITATI U TISKANOM IZDANJU SPORTSKIH NOVOSTI U UTORAK

   

    

  Iz drugih medija