Reinier Jesus (lijevo)
 Manuel Velasquez/Getty Images / Manuel Velasquez Getty Images
PAO PRVI POSAO

VIDEO: REAL MADRID 'UKRAO' BARCELONI SJAJNOG BRAZILCA! NOVO VELIKO POJAČANJE STIGLO NA BERNABEU 'Kraljevi' iskrcali 30 miliijuna eura za veznjaka

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. siječanj 2020. 17:34

Strani mediji naveliko su se raspisali o novom transferu Real Madrida koji je prema posljednjim informacijama završen, a to znači kako je mladi Brazilac Reinier Jesus Carvalho (17) i službeno postao nogometaš 'kraljevskog kluba'.

Predsjednik kluba sa Santiago Bernabeua već neko vrijeme inzistira na njegovom dovođenju, a osim Reala za Brazilca su veliki interes pokazali Barcelona i Milan. Ipak, 'kraljevi' su prvi uspjeli zakapariti usluge ovog sjajnog nogometaša, a čitav posao koštao ih je oko 30 milijuna eura, a Reinier Jesus potpisao je na pet godina.

Brazilac je prošao liječničke preglede, a njegovo službeno predstavljanje trebalo bi biti zakazano za tjedan dana kada će napuniti 18 godinea.

Radi se o odlično tehnički potkovanom igraču koji je tek prošle godine zaigrao za prvu momčad Flamenga. Njegov dolazak može značiti i konačni ljetnji rastanak sa igračima poput Jamesa Rodrigueza i Danija Ceballosa.

Linker
23. travanj 2024 01:49