YouTube screenshot
SLIJEDI LIJEČNIČKI PREGLED

VIDEO: ŠIME VRSALJKO STIGAO U MILANO Srebrnog Vatrenog opkolili novinari, a on im odgovorio na samo jedno pitanje

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. kolovoz 2018. 14:17

Kasno sinoć u Milano je sletio Šime Vrsaljko. Srebrnog hrvatskog reprezentativca su na Zračnoj luci Malpensa dočekali brojni novinari, ali i dio navijača.

Svi su se oni tamo borili za pokoju izjavu, fotografiju ili autogram, no Vrsaljko je očito bio poprilično umoran od puta pa je tako u prolazu kratko i jasno odgovorio samo na jedno pitanje - je li sretan što se vratio u Italiju?

"Da, sretan sam", izjavio je Šime i produžio do automobila. Braniču Vatrenih sada slijedi liječnički pregled i potpisivanje ugovora s Interom.

Prema pisanju talijanskih i španjolskih medija Inter će za jednogodišnju posudbu Atleticu isplatiti 6,5 milijuna eura, a za otkup ugovor koji je hrvatski reprezentativac s Atleticom potpisao do ljeta 2022. godine, milanski "crno-plavi" morat će izdvojiti još 17,5 milijuna eura.

Vrsaljko već ima iskustvo igranja u Serie A, kad je 2013. godine iz zagrebačkog Dinama prešao u Genou, gdje je proveo jednu sezonu, da bi od 2014. do 2016. godine bio član Sassuola. U ljeto 2016. Vrsaljko je prešao iz Sassuola u Atletico za 16 milijuna eura.

Prelaskom u Inter Vrsaljko se pridružuje reprezentativnim kolegama, aktualnim svjetskim doprvacima iz Rusije, Ivanu Perišiću i Marcelu Brozoviću.

Linker
24. travanj 2024 09:09