Screenshot: Instagram

'KONZULTIRAO SAM BROZA I PERIŠIĆA'

VIDEO: ŠIMU VRSALJKA NA PREDSTAVLJANJU U INTERU DOČEKALO PITANJE O LUKI MODRIĆU 'Ja Luku nikad ne pitam oko njegovih privatnih stvari...'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 16.08.2018. u 14:26

 • Šime Vrsaljko danas je i službeno predstavljen kao novo pojačanje milanskog Intera.

  Hrvatski reprezentativac stigao je u Milano kao igrač Atletica iz Madrida na jednogodišnju posudbu s pravom otkupa, a vraća se u njemu dobro poznatu sredinu.

  "Već sam igrao u Italiji za Genovu i Sassuolo i vjerujem da sam donio pravu odluku što sam se vratio ovdje nakon avanture u Španjolskoj. Prije donošenja odluke sam razgovarao s Marcelom Brozovićem i Ivanom Perišićem, i nakon toga sam odlučio doći u Inter", otkrio je 26-godišnji bek Vatrenih dva dana uoči starta Serie A i gostovanja Intera upravo kod njegovog bivšeg kluba - Sassuola.

   

   

  "U Sassuolu sam proveo dvije prekrasne godine i kod trenera Eusebija Di Francesca jako napredovao i poboljšao svoju igru. Pozdravit ću se sa svima, pa neka pobijedi bolji", poručio je Šime, pa poslao najvažnije obećanje navijačima Intera:

  "Ostavit ću srce na terenu kako bi vi bili sretni, a momčad došla na put pobjede!".

  Iako je tek stigao, Šime je dobro upoznat sa snagom i izazovima koji čekaju Inter.

  "Imamo jako kvalitetnu ekipu, to je mix igrača sa velikim iskustvom igranja u Serie A i mladih talentiranih pojedinaca. Čekaju nas veliki izazovi jer igrat ćemo i Ligu prvaka. To je natjecanje najboljih za koje se moramo maksimalno pripremiti", poručio je Vrsaljko.

  Neizbježno pitanje bilo je ono o famoznom transferu Luke Modrića u Inter.

  "Što se tiče Luke, on je moj prijatelj i ja ga jako poštujem, i zato ga nikad ne pitam oko njegovih privatnih stvari. On će sam odlučiti što želi, nije u redu da ja pričam o tome", objasnio je.

  Iz drugih medija