Screenshot (Tweeter, Glasgow Rangers)

VELIK POSAO

VIDEO: SLUŽBENO JE! OSIJEKOV KAPETAN U SLAVNOM KLUBU PREDSTAVLJEN POPUT NAJVEĆIH ZVIJEZDA Barišić nakon potpisa iz snova odmah kupio navijače

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 07.08.2018. u 13:42

 • Borna Barišić novi je igrač Rangersa. Najtrofejniji škotski klub objavio je utorak na svojoj web stranici da su s dosadašnjim kapetanom Osijeka potpisali četverogodišnji ugovor.

  Iznosi se ne spominju, ali neslužbeno ostali su u domeni onoga što se već pisalo unzada dva dana – Osijeku nešto malo manje od 2,5 milijuna eura odštete, a igraču navodno 750.000 eura godišnje plaće.

  Kako su objavili iz Rangersa, Borna će nositi njihov dres s brojem 31.

  Veliki posao za mladića koji se u karijeri borio s teškim ozljedama i samo napornim radom došao do velike scene, a trenutno je najbolji lijevi bočni u Hrvata i ako pod Stevenom Gerardom nastavi igrati onako kako je ove sezone počeo, Vatreni će imati riješeno pitanje za ovu poziciju u narednih nekoliko godina.

  U prvoj izjavi za klupske stranice Gersa Borna je rekao kako će „dati svoje srce za Rangerse na Ibroxu i svakom drugom stadionu, jer želim navijačima vratiti za sve poruke podrške koje mi šalju. Najvažnije je da u svakom susretu dam 100 posto od sebe, jer vidim koliko to navijači Rangersa prepoznaju.“

  Barišić je za Osijek odigrao 124 utakmice i postigao 9 golova. Nakon Dade Prše i Nike Kranjčara, koji su ranijih godina bili igrači Rangersa, ovaj klub sada u rosteru ima dvojicu Hrvata s obzirom da je ranije ovoga ljeta na Ibrox stigao Nikola Katić.

   

  Iz drugih medija