REUTERS
PRENOSE ŠPANJOLCI

VIJEST KOJA JE ZATRESLA ŠPANJOLSKU! RONALDO ZATRAŽIO ODLAZAK IZ REALA? Opasno se naljutio: Zbog ovoga bi nakon devet godina mogao napustiti Madrid

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. siječanj 2018. 17:27

Žuta podmornica proteklog je vikenda osvojila Santiago Bernabeu i time zadala novi udarac Real Madridu koji za vodećom Barcelonom 'kasni' ogromnih 19 bodova. Osim poraza, predsjednik 'kraljeva' Florentino Perez mora se suočiti s još jednim velikim problemom koji bi mogao ozbiljno uzdrmati Madriđane.

Naime, kako prenosi španjolski list 'As' Cristiano Ronaldo je nakon devet godina zatražio odlazak iz kluba. Prema navodima Španjolaca, Cristiano je razočaran upravo predsjednikom Reala koji nije ispunio obećanje da će ga učiniti jednako plaćenim igračem kao što je Lionel Messi u Barceloni.

Argentinac je prošle godine potisao novi ugovor s Kataloncima, a baš u tom trenutku 'kraljevski klub' je s Ronaldom dogovorio kako će i on dobiti novi ugovor sa znatno većim primanjima, a zauzvrat bi se Portugalac umirovio u Madridu.

Ipak, nove informacije iz Španjolske govore kako je Ronaldo iznerviran čitavom situacijom i spreman je vratiti se u redove Manchester Uniteda za koji je nastupao od 2003. do 2009. godine.

Jedini problem u čitavoj priči mogao bi stvoriti Alexis Sanchez koji se također dovodi u kontekst dolaska na Old Trafford. Ronaldo bi time bio 'višak', a ne treba spominjati i tenzije koje vladaju na relaciji Ronaldo - Mourinho još iz vremena kada je Jose bio glavni strateg 'kraljeva'.

Navodno i zajedniči menadžer spomenutog dvojca, Jorge Mendes posljednjih dana radi na smirivanju strasti iako je teško očekivati da će se nešto značajnije dogoditi po pitanju odlaska Ronalda iz Madrida. Ovakav potez Portugalca je vrlo vjerojatno samo pritisak na vodeće ljude u klubu kojim želi dati do znanja o kakvoj se veličini radi.

Portugalac je u dresu aktualnog europskog prvaka u 418 nastupa zabio nevjerojatna 422 gola i najbolji je strijelac u povijesti kluba. S Realom je osvojio 14 trofeja pri čemu i tri Lige prvaka, te dva španjolska prvenstva. U Real je stigao 2009. iz Manchester Uniteda u čijim redovima je igrao šest godina.

Linker
26. travanj 2024 04:30