Sn arhiva

Dion Beljo

STAVIO POTPIS NA UGOVOR

'VINKOVAČKI IBRA' I JEDAN OD NAJVEĆIH TALENATA ODABRAO NOVI KLUB Već je bio na pragu Dinama, htjela ga je i Rijeka, a onda se dogodio zaokret

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 25.06.2019. u 13:08

 • Odluka je pala, Dion Drena Beljo karijeru će nastaviti u osječkom Gradskom vrtu. Nadareni vinkovački nogometaš rođen 1. ožujka 2002. godine prošle sezone bio je zapažen član Cibalijine seniorske momčadi u čiji je naslov prvaka Treće HNL Istok, ujedno i drugoligašku promociju, ugradio po devet pogodaka i asistencija.

  Na adresu 17-godišnjeg veznjaka ofenzivnih sklonosti ovoga lipnja pristiglo je nekoliko konkretnih ponuda; prije 15-ak dana odlazak u Dinamo činio se kao gotova stvar, Rijeka je imala možda i novčano najizdašniju ponudu, no u konačnici Beljo je stavio potpis na trogodišnji stipendijski ugovor s osječkim prvoligašem.

  Doznajemo kako je osječka opcija prevagnula zbog blizine slavonske metropoli Beljinim rodnim Vinkovcima gdje mu žive roditelji i mlađa sestra, ali i prevladavajući dojam o tome da je ‘’Osijek najviše želio Diona.’’

  Beljo će početkom srpnja započeti pripreme s drugom ekipom Osijeka, vjerojatno će prema potrebi igrati i za klupske juniore. Cibaliji će u ovom transferu pripasti samo (simbolična) naknada za razvoj igrača, ne i odšteta jer je Belji 15. lipnja istekao ugovor s Nebesko-plavima.

  Tagovi
  Iz drugih medija