Valerio Pennicino/Getty Images
Getty Images

NAKON DOBROG ODMORA

VRAĆA SE JEDAN OD OMILJENIH TRENERA MARIJA MANDŽUKIĆA Trofejni stručnjak otkrio koji jezik uči i točan termin povratka: 'Moram donijeti dobru odluku'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 06.12.2019. u 08:51

 • Massimiliano Allegri vraća se na trenersku klupu.

  Na kraju prošle sezone bivši trener Juventusa odlučio se na odlazak, a otad traju nagađanja gdje bi mogao nastaviti karijeru. Povezivalo ga se s Manchester Unitedom, Arsenalom i Bayernom, ali Allegri se i dalje odmara i nema se namjeru vratiti prije ljeta.

  "Vraćam se u lipnju. Čim sam nakon pet godina napustio redove Juventusa odlučio sam da ću pauzirati godinu dana. Proveo sam 18 godina kao igrač, a trenirao sam još 16 godina u komadu. Sada sam nakon 34 godine rada odlučio stati, u privatnom životu raditi stvari koje me vesele i u kojima uživam, družiti se s ljudima", rekao je Allegri.

  Ali otkrio je Allegri da usavršava engleski jezik, što su mnogi protumačili kao znak da namjerava preuzeti neki engleski klub.

  "Uzimam lekcije engleskoga ovdje u Milanu i ide mi dosta dobro. Gledam i filmove na engleskom i uspijevam i dosta toga pročitati na engleskom", dodao je talijanski trener.

  Mnoge je iznenadio njegov odlazak iz Juventusa nakon pet uzastopnih naslova talijanskog prvaka i dva nastupa u finalima Lige prvaka. Za njegovim odlaskom zacijelo žali i Mario Mandžukić s kojim je imao sjajan odnos, budući je hrvatski napadač dolaskom Maurizija Sarrija bačen na klupske margine.

  "Sljedeća će godina biti jako važna. Moram donijeti dobru odluku i moram se pripremiti. Nakon godine dana pauze i pet godina u Juventusu ne želim se vratiti na loš način", zaključio je ugledni talijanski stručnjak.

  Iz drugih medija