Catherine Ivill/Getty Images
OSTAJE ILI ODLAZI?

VRIJEME CURI, OSTALO JE JOŠ MALO DO KONAČNOG RASPLETA Je li Luka Modrić posljednjom objavom dao odgovor na pitanje koje muči navijače Real Madrida?

Piše: Mihovil MekićObjavljeno: 17. kolovoz 2018. 11:21

Već neko vrijeme spominje se odlazak hrvatskog nogometenog reprezentativca Luke Modrića iz redova Real Madrida u Inter, ali kako stvari stoje od toga ne bi trebalo biti ništa. U Italiji prijelazni rok traje još samo danas i teško je za vjerovati kako može doći do nekog velikog obrata u čitavoj priči.

Nakon što je 'izgubio' Ronalda, predsjednik 'kraljevskog kluba' ne može si priuštiti gubitak još jedne zvijezde kluba želi li biti konkurentan kako u domaćem prvenstvu tako i u Ligi prvaka.

U četvrtak je procurila informacija kako Madriđani ne samo da neće pustiti Luku nego će navodno i prijaviti Inter Međunarodnoj nogometnoj organizaciji FIFA-i za nelegalno pristupanje igraču koji je pod ugovorom.

Kako god sve završilo, Luka je i svojom posljednjom objavom na Instagramu vrlo vjerojatno dao do znanja kako od transfera neće biti ništa.

- Težak poraz, ali jedan neuspjeh ne definira ovu momčad! Vrijeme je da se podignemo i nastavimo raditi kao što smo uvijek radili.

Linker
25. travanj 2024 05:59