Julian Finney/Getty Images
USKORO U NOVOM DRESU

'VRIJEME JE DA IDEM DALJE' Pogledajte poruku kojom se Zlatan Ibrahimović emotivno oprostio od 'Kazališta snova' i navijača Manchester Uniteda

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. ožujak 2018. 20:51

Posljednju utakmicu za Manchester United Zlatan Ibrahimović je odigrao 26. prosinca prošle godine protiv Burnleyja.

Nakon mjeseci neigranja švedski 36-godišnji napadač odlučio je pronaći klub u kojem će imati veću minutažu jer nije još spreman zaključiti igračku karijeru. Prema svemu sudeći to će biti Los Angeles Galaxy.

Od dolaska na Old Trafford 2016. godine iz PSG-a Ibrahimović je za Manchester United postigao 29 golova u 53 utakmice. Nakon što je Manchester United danas i službeno objavio prijevremeni raskid njegovog ugovora Ibrahimović je na Instragramu objavio post kojim se oprostio od navijača Crvenih vragova.

"Sve velike stvari završe i vrijeme je da idem dalje nakon dvije fantastične sezone s Manchester Unitedom. Hvala klubu, navijačima, treneru, osoblju i svima koji su sa mnom podijelili ovaj djelić moje povijesti. Zauvijek Manchester United", napisao je Ibrahimović.

LA Galaxy spada među najcjenjenije i najstarije američke nogometne klubove koji je pet puta bio MLS prvakom, a Ibrahimovića će dočekati kapetan i bivši reprezentativac Engleske Ashley Cole te meksička braća Jonathan i Giovanni dos Santos.

Linker
18. travanj 2024 03:12