Soccer Football - Euro 2020 Qualifier - Group E - Croatia v Azerbaijan - Stadion Maksimir, Zagreb, Croatia - March 21, 2019 Croatia's Josip Brekalo celebrates with Ivan Rakitic and team mates after the match REUTERS/Borut Zivulovic
REUTERS/Borut Zivulovic / REUTERS

Brekalo

ŽESTOKA KONKURENCIJA

ZA HRVATSKIM REPREZENTATIVCEM VLADA PRAVA POMAMA Dva velikana se uključila u borbu za Vatrenog, na njemu žele barem udvostručiti zaradu

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 11.07.2019. u 08:00

 • Svako malo u svjetskim medijima osvane nova informacija vezana uz potencijalni transfer nekog hrvatskog nogometaša. Ovoga puta u pitanju je Josip Brekalo (21) za kojim, čini se, vlada prava pomama.

  Sportske novosti ranije su pisale o interesu Benfice za usluge hrvatskog reprezentativca, a čini se kako će portugalski velikan imati žestoku konkurenciju u vidu Milana i Sportinga iz Lisabona.

  Danas je hrvatski nogometaš započeo predsezonske pripreme s Wolfsburgom, ali hoće li i sljedeću sezonu započeti noseći dres 'Vukova' vrlo je upitno.

  U Wolfsburgu su navodno spremni prodati hrvatskog nogometaša, ali izvršni direktor kluba Jörg Schmadtke traži najmanje 20 milijuna eura.

  O ozbiljnom interesu Milana i Sampdorije za Brekala piše ugledni Kicker, dok o interesu Sportinga izvještava portugalski O Jogo.

  Podsjećamo, Brekalo je u Wolfsburg stigao iz zagrebačkog Dinama u svibnju 2016. za 10 milijuna eura, a prošlu je sezonu proveo na posudbi u Stuttgartu.

  Iz drugih medija