Trnava, 241018.
City Arena, stadion Antona Malatinskeho.
Trening GNK Dinamo pred sutrasnju utakmicu sa Spartakom.
Na fotografiji: Mario Budimir, Arijan Ademi, Bruno Petkovic.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / CROPIX

JEDAN OD KLJUČNIH IGRAČA

ZAHUKTAVA SE PRIČA OKO DINAMOVOG KAPETANA! NAKON ROME JOŠ JEDAN VELIKAN POKAZAO INTERES Ako ode, ovo je trojac koji bi ga trebao naslijediti

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 15.01.2019. u 08:02

 • Iako se u Dinamu nitko službeno ne izjašnjava, u neslužbenim razgovorima može se naslutiti da klub neće praviti probleme Arijanu Ademiju ako stigne službena ponuda Rome.

  S tim da je, doznajemo, za kapetana Dinama zainteresiran i Lazio, gradski suparnik Vučice. Uglavnom, priča oko Ademija očito se zahuktava, nije bila samo medijska špekulacija. Isto tako, koliko smo shvatili, u plavom klubu nema prevelike brige zbog mogućeg odlaska kapetana. Iako bi se ona možda mogla nazrijeti, s obzirom na to da Ivan Šunjić ima problema s pubičnom kosti te je izvjesno da neće adekvatno odraditi ove turske pripreme, a moguće je da ih i napusti te ode na pregled u München.

  Iako je Ademi jedan od ključnih igrača, iako je Šunjić mladi igrač u velikom naletu, Modri imaju sjajne mlade igrače koji mogu iznijeti teret ne samo u proljetnoj sezoni, već i u sljedećem razdoblju.

  Zagreb, 180418. Igraliste Maksimir.
Hrvatski telekom, prva HNL, prvenstveni susret 30 kolo, Dinamo - Osijek.
Na fotografiji: Arijan Ademi.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
  Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

  Vratio se Nikola Moro koji je u dosadašnjim treninzima pokazao da će biti veliko pojačanje za proljeće, poziciju defenzivnog veznog može odigrati izvrsno i jesenas sjajni Amer Gojak, a koracima od sedam milja na veliku scenu stupa još jedan defenzivni veznjak, Marko Gjira (19). Taj mladić iz Skradina fenomenalno se snašao u društvu Nenada Bjelice, izgleda kao da odmah može zaigrati u društvu najboljih. Konačno, upravo je za njega trener druge i mlade momčadi Igor Jovićević kazao da je “novi Dinamov Arijan Ademi”. Pa s obzirom na to da Modri imaju već dokazane i vrhunske mlade momke Moru i Gojaka, te “novog Ademija”, jasno je zašto u maksimirskom klubu drže da nije potrebno stopirati Ademijevu životnu priliku, da mu žele izaći ususret ako stignu ponude iz Rima.

  Iz drugih medija