Ante Ćorić
 Goran Mehkek / CROPIX / CROPIX
SELIDBA U RIM POD UPITNIKOM

ZAKOMPLICIRAO SE VELIKI DINAMOV TRANSFER Senzacija Lige prvaka ponudila šest milijuna eura za dragulja, Modri traže minimalno osam

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 26. travanj 2018. 20:09

Dok se sprema odlazak Borne Sose u Stuttgart ovog ljeta, zakomplicirala se priča oko odlaska druge mlade zvijezde, Ante Ćorića u Romu. Po našim saznanjima, Modri su odbili i drugu ponudu Rome, onu koja je iznosila šest milijuna eura! Navodno modri klub za transfer Ćorića na Olmpico traži osam milijuna eura. Dakle, isto toliko koliko bi trebao dobiti od Stuttgarta za Sosu...

Polufinalist Lige prvaka prvo je za mladog Antu ponudio pet milijuna eura. Dinamo je to ekspresno odbio, ali isto tako ekspresno Vučica je podebljala ponudu za milijun eura. Kako smo saznali, bila je to jedna od onih ponuda ‘uzmi ili ostavi’. Kad je Dinamo u pitanju, bilo je - ostavi. Plavi klub želi veću cijenu za Ćorića, te su Rimljani dobili još jednu odbijenicu. Kako će sad reagirati, ostaje za vidjeti... Nije isključeno da pristanu na Dinamovu financijsku želju. Jer stvari vam se kod transfera stalno mijenjaju, svatko igra neku svoju igru.

Zagreb, 040418. 
Stadion u Maksimiru.
Polufinale Hrvatskog kupa izmedju GNK Dinamo i  HNK Na fotografiji: Ante Coric.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Ako bismo se našalili, mogli bismo kazati da si je Ćorić sam kriv što sad plavi klub traži veću cijenu. Ima i ‘krivnje’ na treneru Jurčeviću. Naime, dolaskom Nikole Jurčevića na klupu, Ante je proigrao, njegov uzlet bio je sjajan, naglo se pretvorio u bitnog igrača. Na posljednjim utakmicama pokazao je ono što smo znali i prije, da posjeduje veliku nogometnu kvalitetu. Naravno, sad u Maksimiru pomalo drukčije razmišljaju. Ovakav Ćorić kakav je sada, te ako još konačno dobije pravu priliku i postane dio udarne momčadi, imat će mnogo veću vrijednost u budućnosti.

Ipak, sad se čeka odgovor Rome. Možda će treća biti sreća, možda iz Rima prihvate Dinamove uvjete. Jer zaista su jako zapeli za Ćorića, u njemu danas-sutra vide vrlo važnog igrača za svoju momčad.

Linker
17. travanj 2024 21:51