Foto: Damir Krajac / CROPIX
PROMIJENILI SE PRIORITETI

ZAOKRET U REDOVIMA KATALONSKOG GIGANTA Mediji bliski Barceloni otkrili novu odluku čelnih ljudi s Nou Campa u vezi s dovođenjem Danija Olma!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. siječanj 2020. 15:56

Sudeći prema napisima španjolskih medija, od transfera Danija Olma u redove Barcelone neće biti ništa jer se katalonski velikan u potpunosti povukao iz utrke za dovođenje sjajnog Španjolca.

Mundo Deportivo tvrdi da se Barcelona u potpunosti povukla iz utrke za dovođenjem Olma i da se okrenula dovođenju zamjene za ozlijeđenog Luisa Suareza. Vjeruje se da će Urugvajac izbivati sljedeća četiri mjeseca, pa je Olmovo dovođenje palo u potpunosti u drugi plan. Ovakvu vijest prenijeli su i drugi španjolski, ali i svjetski mediji poput Daily Maila.

Upravo ovaj potonji tvrdi da bi se stoga u utrku mogli uključiti engleski velikani poput Manchester Uniteda i Chelseaja.

Screenshot: Daily Mail

Ovakva vijest dolazi nedugo nakon što su Sportske novosti objavile vijest kako je Dinamo u međuvremenu ponudio Olmu novi petogodišnji ugovor uz godišnju plaću od 1.5 milijuna eura, što je rekordna plaća na Maksimiru. "Veseli me što je Barcelona poslala ponudu za mene", prenose španjolski mediji nedavnu Olmovu izjavu za L'Esportiu.

Barcelonina ponuda nije bila ni blizu svote koja bi zadovoljila čelne ljude Dinama, pa je ista glatko odbijena. Sada ostaje za vidjeti kako će se rasplesti situacija u zimskom prijelaznom roku budući su interes za dovođenjem Olma ranije pokazali i Atletico Madrid, Tottenham i Ajax.

Najozbiljnije je od navedenih navodno zagrizao Atletico, ali da bi realizirali posao moraju olakšati skupiti novce i olakšati 'salary cap' prodajom Thomasa Lemara.

Linker
15. travanj 2024 17:03