CROPIX
TO BI BIO POSAO

ZDRAVKO MAMIĆ POTVRDIO: NA POMOLU NAJVEĆI TRANSFER DINAMA OVE GODINE Modri su ga oteli Hajduku, a sada odlazi za vrtoglavih 15 milijuna eura!?

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 19. siječanj 2018. 20:38

Hoće li Nikola Moro 24. siječnja napustiti Belek i sa Šahtarom iz Donjecka prvo otputovati u Kijev, pa nakon toga na nastavak priprema ukrajinskog kluba u Dubai? Naime, Šahtar je zainteresiran za dovođenje mladog Dinamova veznjaka! To nam je danas potvrdio i savjetnik Modrih Zdravko Mamić.

Međutim, isto tako je rekao da službeno na klupsku adresu nije sletjela nikakva ponuda. Što, naravno, ne znači da neće. Zapravo, sve se može dogovoriti ovdje u resortu Regnum gdje skupa borave Dinamo i Šahtar.

Igraju i međusobnu pripremnu utakmicu.

Možda bi to mogla biti Nikolina posljednja za Dinamo, a odigrao bi je protiv svog budućeg kluba! Bila bi to svakako paradoksalna priča.

O cijeni koju bi Šahtar ponudio Dinamu se ne priča, jer nema službene ponude, ali neki izvori tvrde da su Ukrajinci za Moru spremni platiti 15 milijuna eura! E sad, je li to točno, možda bismo uskoro mogli saznati. Sve će se odigrati sljedećih dana, naravno ako što bude od toga.

Linker
18. travanj 2024 08:36