CROPIX
PRENOSI SKY SPORTS

ŽELI LI I DALJE IGRATI ZA HRVATSKU MORA POD HITNO PRONAĆI KLUB Već je sve bilo dogovoreno s njemačkim velikanom, ali Hrvat ima drugačije planove?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. siječanj 2019. 10:44

Od dolaska iz zagrebačkog Dinama prije dvije godine Marko Rog nije dobio pravu šansu u Napoliju. Iz prijelaznog roka u prijelazni rok stalno idu priče da bi ga Partenopei mogli posuditi nekom klubu u kojem bi imao ozbiljniju minutažu.

Odigrao je Rog dosad 67 utakmica za Napoli u svim natjecanjima, što i nije tako malo koliko je mala njegova minutaža. Odradio je u dvije i pol godine tek 1.548 natjecateljskih minuta, samo 25 radnih sati, što je definitivno mizerna brojka za hrvatskog reprezentativca.

U posljednje vrijeme sve više klubova pokazuje interes za dovođenje Vatrenog (Tottenham, Genoa, Schalke, Fiorentina...), a ako je za vjerovati napisima Sky Sports Italia, Rog bi karijeru trebao nastaviti u Schalkeu s kojim je navodno postignut dogovor o posudbi na šest mjeseci.

Rijeka, 151018.
Stadion Rujevica. 
Prijateljska utakmica, Hrvatska - Jordan. 
Na fotografiji: Obeida Al Samrieh i Marko Rog.
Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
CROPIX

Ipak, portal CalcioNapoli24 s druge strane navodi kako bi Rog više volio nastaviti karijeru u Sevilli koja je trenutačno treća momčad u španjolskom prvnestvu i za razliku od Nijemaca bori se za trofeje.

Također valja istaknuti kako bi Sevilla za razliku od Schalkea ponudila posudbu na šest mjeseci s pravom otkupa ugovora na kraju sezone. Od velike je važnosti za Roga da ubrzo pronađe klub u kojem bi dobio veću minutažu jer i sam izbornik Vatrenih Zlatko Dalić rekao je kako nema namjeru u budućnosti pozivati igrače koji nemaju određeni fond utakmica tijekom sezone.

Linker
19. travanj 2024 19:37