Bernabeu
 Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images / Getty Images
PRENOSE ENGLESKI MEDIJI

ŽELJA 'KRALJEVA' I VELIKA ZVIJEZDA UCJENJUJE KLUB S Realom dogovorio čudesnu plaću, a glavni cilj je Zlatna lopta! U čitavu priču uključen i Modrić?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. svibanj 2019. 19:08

Paul Pogba počeo je vršiti pritisak na Manchester United okio pripreme terena za prelazak u madridski Real kada se otvori ljetni prijelazni rok, javlja britanski Telegraph. Točnije, Pogba sam sebi pokušava rušiti cijenu.

United za Pogbu traži 160 milijuna funti, što je cifra koju u Realu baš i nisu spremni platiti, posebno kada se u obzir uzme i plan prema kojem Pogba nije jedini igrač koji bi na Santiago Bernabeu trebao zavšriti ovog ljeta. Mino Raiola, Pogbina agent, odradio je razgovore s Realom, pišu britanski novinari, i uskoro bi trebao obavijestiti vodeće ljude Uniteda kako Real na Pogbu ne planira potrošiti više od 100 milijuna funti.

Podsjetimo, Pogba se na Old Trafford iz Juventusa vratio za cifru od 89 milijuna funti, a sada je teško procijeniti oko koje bi granice dogovor mogao pasti.

Četvrti put u šest sezona United neće igrati u Ligi prvaka, zbog čega ga će Pogba ostati bez bonusa 1.875 milijuna funti. Tu je razliku United odlučio nadoknaditi povećanjem plaće, ali to neće biti dovoljno da Pogbu sretnog zadrže na Old Traffordu.

Dio sredstava, tvrde britanski novinari, Real bi trebao prikupiti prodajom Jamesa Rodrigueza, Matea Kovačića, Isca i Garetha Balea.

Linker
16. travanj 2024 22:49