Oct 18, 2019; Brooklyn, NY, USA; Brooklyn Nets forward Kevin Durant (7) before the game against the Toronto Raptors at Barclays Center. Mandatory Credit: Nicole Sweet-USA TODAY Sports - 13534990
Screenshot: Twitter

ZAGOLICAO NAVIJAČKU MAŠTU

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ OTKRIO GDJE ĆE NASTAVITI KARIJERU Jednom objavom izazvao pravu pomutnju na društvenim mrežama!

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 29.10.2019. u 13:35

 • Posljednja objava Zlatana Ibrahimovića izazvala je burnu reakciju na društvenim mrežama.

  Naime, na Twitter kanalu Sky Sportsa objavljen je video na kojem slavni i karizmatični švedski napadač najavljuje svoj povratak u Španjolsku,

  "Pozdrav Španjolska! Pogodite što? Vraćam se!", rekao je Ibrahimović i potaknuo lavinu nagađanja o tome gdje će nastaviti karijeru.

   

  Ugovorno je Ibrahimović vezan s Los Angeles Galaxyjem do prosinca ove godine, ali ne misli potpisivati novi ugovor i želi se vratiti u Europu.

  Sam tvrdi da može još puno toga dati, a sudeći po njegovim igrama u MLS ligi, to je uistinu tako.  Naime, u dresu LA Galaxyja Ibrahimović je upisao 53 gola u 58 odigranih susreta u dvije sezone.

  Najviše se medijski nagađalo da bi se Ibrahimović mogao vratiti u Italiju gdje je branio boje Juventusa, Intera i Milana, spominjao se odlazak u Napoli, ali čini se prema njegovim riječima da će mu nova destinacija biti Španjolska u kojoj je 2009/10 igrao za Barcelonu. Konkretno, koji klub je pitanju? To zasad nije poznato.

  Iz drugih medija