Gareth Copley/Getty Images
TO BI BIO TANDEM IZ SNOVA

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ PONOVNO U CENTRU PAŽNJE! VELIKI NAPADA SE VRAĆA U SERIE A? Talijanski mediji lansirali vijest koja je zagolicala navijačku maštu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. listopad 2018. 11:01

Zlatan Ibrahimović opet je u centru pažnje.

Švedski napadač Los Angeles Galaxyja ranije je najavio da vjerojato neće do kraja odraditi ugovor s klubom za kojeg je ugovorom vezan do 2019. godine, a sada su iz talijanskih medija lansirali vijest o njegovom mogućem povratku u Milan.

Corriere della Sera tako piše da je trener Milana Gennaro Gattuso zatražio iskusnog napadača koji je već igrao u Serie A. Poznato je još od ranije da je Ibrahimović bio jako zadovoljan životom u Milanu, a boje 'Rossonera' branio je između 2010. i 2012. godine. Za klub je zabio 56 golova u dvije sezone i donio mu 'scudetto' prije transfera u PSG 2012. godine.

Moguć povratak Ibrahimovića u Milan zagolicao je maštu navijača koji već zamišljaju a djelu ubojit tandem Higuain - Ibrahimović. U slučaju da se kojim slučajem transfer realizira, dijelio bi svlačionicu s dvojicom Hrvata, Ivanom Strinićem i Alenom Halilovićem.

Osim za Milan, Ibrahimović je u Italiji igrao i za Inter i Juventus.

Linker
27. travanj 2024 03:21