REUTERS
NEMIRNI DUH

ZLOČESTI DEČKO SVJETSKOG NOGOMETA PRONAŠAO NOVI DOM Dugo su ga tražili i konačno dobili: 'Ludi' Talijan potpisao za bivšeg europskog prvaka

Piše: HinaObjavljeno: 23. siječanj 2019. 18:43

Nemirni duh Marija Balotellija (28) pronašao je novi dom, nakon dvije i pol godine provedene u Nici prešao je u Marseille s kojim je potpisao ugovor do kraja ove sezone, objavili su u srijedu francuski mediji.

Talijanski napadač je u dresu Nice u prve dvije godine zabio 43 gola u 66 nastupa. No, ove sezone u deset utakmica nije niti jednom zatresao mrežu u francuskom prvenstvu.

Marseille je prije šest mjeseci pokušao dovesti Balotellija, ali nije uspio. Bivši europski prvak nalazi se na sedmom mjestu francuskog prvenstva, šest bodova ga dijeli od pozicije koja osigurava kvalifikacije za Ligu prvaka, a trener Rudi Garcia nezadovoljan je učinkom dvojice napadača Valerea Germaina i Kostasa Mitrogloua, koji su ukupno zabili šest golova. Zbog toga je nedavno izjavio da bi dovođenje Balotellija trebao biti prioritet za klupsko vodstvo, i sada je transfer napokon ostvaren.

FLORENCE, ITALY - SEPTEMBER 03:  Mario Balotelli of Italy in action during a Italy training session at Centro Tecnico Federale di Coverciano on September 3, 2018 in Florence, Italy.  (Photo by Claudio Villa/Getty Images)
Claudio Villa/Getty Images / Getty Images
Balotelli

Balotelli je karijeru počeo u trećeligašu Lumezzanu, a potom je igrao za Inter, Manchester City, AC Milan, Liverpool, a od ljeta 2016. je nosio dres Nice.

Linker
19. travanj 2024 12:48