Tom Dubravec / CROPIX CROPIX
NE MOGU GA ZABORAVITI

ZORAN MAMIĆ NAKON DESET MJESECI OPET NAPUŠTA DINAMO I NASLJEĐUJE POTJERANOG SRBINA!? Sportskog direktora maksimirskog kluba žele na izborničkoj klupi

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 07. travanj 2020. 10:07

Srpski trener Ivan Jovanović dobio je otkaz i više nije izbornik Ujedinjenih Arapskih Emirata. Zanimljivo, dobio je otkaz, a nije vodio niti jednu utakmicu reprezentacije!? Preuzeo je vrstu krajem prosinca prošle godine, u međuvremenu utakmica nije bilo, a sad vlada potpuni prekid zbog pandemije koronavirusa.

Jovanović je trebalo predvoditi Emiraćane u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. i Azijski kup 2023., ali će to na kraju učiniti netko drugi. A taj drugi bi, po informacijama koje smo dobili od kolega s tog kraja svijeta, mogao biti - Zoran Mamić!

Naime, kako kažu izvori, mlađi Mamić spominje se kao jedan od kandidata za nasljednika srpskog trenera. Današnji sportski direktor Dinama ostavio je sjajan trag u toj zemlji vodeći Al Ain, te bi ga mnogi željeli vidjeti i na klupi nacionalne selekcije UEA. Mamić je iza sebe u Al Ainu ostavio dvostruku osvojenu krunu, kao i igranje finala protiv madridskog Reala na Svjetskom klupskom prvenstvu. Na klupi Al Aina proveo je dvije godine.

Kako će se ta priča razviti ne može se znati, trenutačno Zoran Mamić ima puno posla u Maksimiru, gdje se s igračima razgovara o smanjenju plaća.

Linker
19. travanj 2024 22:36