Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
O TOME SE ŠUŠKA

ZORAN ZEKIĆ EKSPRESNO NAŠAO NOVI POSAO!? SN otkrivaju gdje bi smijenjeni trener Osijeka trebao nastaviti karijeru, već sutra potpisuje ugovor?

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 01. travanj 2019. 00:17

Zoran Zekić neće dugo biti bez posla. Po našim informacijama, bivši trener Osijeka trebao bi postati trener - Maribora! Neki izvori tvrde da bi ugovor s slovenskim prvoligašem trebao potpisati već u ponedjeljak. Naravno, treba pričekati dok se ne potpiše ugovor, uvijek su mogući razni preokreti u posljednji trenutak, ali čini se da će Zekić definitivno sjesti na klupu Viola.

Možda će se netko pitati kako će Zekić postati trener Maribora kad ga trenira Darko Milanič, a njegova momčad uvjerljivo vodi na ljestvici slovenskog prvenstva i ima čak osam bodova prednosti pred Olimpijom? Pa, naše informacije govore da bi Milanič bez obzira na tu činjenicu mogao biti smijenjen.

Naime, posljednje dvije utakmice Maribor nije odigrao dobro, ubilježio je remije u derbiju u Ljubljani s Olimpijom (0:0) te s Celjem (1:1) u Ljudskom vrtu, a mučio se i u prijašnjim utakmicama, u pobjedama nad Goricom (2:1) i Aluminijem (1:0), a na domaćem je travnjaku odigrao neodlučeno u srazu s Murom (1:1). Dakle u posljednjih pet utakmica Mariborčani su dva puta pobijedili te tri puta igrali neodlučeno, a to je očito preslabo za standarde koje je postavio alfa i omega kluba Zlatko Zahovič.

Rijeka, 170319.
Stadion Rujevica. 
Utakmica,  utakmica 25. kola 1. HNL,  
HNK Rijeka - NK Osijek.
Na fotografiji: Zekic Zoran, trener.
Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
Foto: Matija Djanjesic / CROPIX

Zahovič ima odlično mišljenje o Zekiću, treneru koji je s Osijekom radio sjajan posao. Očito se njegov rad prepoznao te će Zekić, po svemu sudeći, u rekordnom vremenu nakon odlaska iz Gradskog vrta preseliti u onaj drugi, Ljudski... To je dokaz da dobri treneri nisu dugo bez posla...

No ipak pričekajmo sa zaključivanjem priče dok se trenerski transfer i službeno ne potvrdi.

Linker
16. travanj 2024 23:13