Reuters/Andrew Boyers
JE LI TO ZNAK DA ŽELI OTIĆI?

ZVIJEZDA MANCHESTER UNITEDA U HLADNOM RATU S JOSEOM MOURINHOM 'Postoje stvari koje ne smijem reći, inače će me kazniti'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. kolovoz 2018. 17:21

U Manchester Unitedu vladaju zategnuti odnosi. Usprkos 2:1 pobjedi nad Leicesterom na otvaranju sezone na Old Traffordu nema mira, a dodatno je ulje na vatru dolio Paul Pogba.

Sjajni Francuz između redaka je dao naslutiti da je nezadovoljan u redovima Manchester Uniteda pod vodstvom Josea Mourinha koji ga je ranije tijekom ljeta nekoliko puta medijski prozivao. Pitao se Portugalac zašto Pogba za Manchester United ne igra onako kako igra za 'Tricolore', a engleski mediji uvjereni su da je posljednja Pogbina izjava upućena upravo Mourinhu.

"Morate znati jednu stvar. Igrač kojeg odaberu i koji je sretan uvijek se osjeća ugodnije od igrača koji nije sretan. To je sve što ću reći", objasnio je Pogba, kojeg je Mourinho prozvao i prošle sezone nakon izostavljanja iz momčadi za utakmicu protiv Seville.

"Ja sam isti Paul Pogba kao na svjetskom prvenstvu. A ovo je očito druga momčad. I dalje volim nogomet i dajem sve od sebe. Kada se osjećate dobro, kada imate povjerenje i dobri ste u glavi, tada je sve lakše. Kada niste sretni onime što radite, onda sve nema smisla, nije li tako?", rekao je francuski reprezentativac.

Potom je uslijedilo direktno pitanje: 'Je li sretan u Manchester Unitedu i osjeća li se ugodno?'

"Postoje stvari koje ne smijem reći, inače će me kazniti", zaključio je 25-godišnji Francuz kojeg je Mourinho doveo iz Juventusa 2016. godine za tada rekordnih 105 milijuna eura odštete.

Vijesti s Old Trafforda konstantno osluškuju iz Juventusa i Barcelone koji se medijski spominju kao glavni interesnti za njegovo dovođenje...

Linker
13. travanj 2024 11:27