screenshot youtube
HOĆE LI SE POKLONITI PRVAKU?

TRAŽE LI CRISTIANO RONALDO I REAL PREVIŠE OD BARCELONE? Ovako nešto dogodilo se samo jednom u povijesti: 'Bilo bi lijepo da nas tako dočekaju'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. prosinac 2017. 13:15

Nakon što je Real Madrid u finalu Svjetskog klupskog prvenstva bio bolji od Gremija (1:0), Portugalac Cristiano Ronaldo je tako stigao do novog trofeja u kolekciji nakon što je prije nekoliko dana uzeo i svoju petu Zlatnu loptu.

Za Madriđane nema pretjeranog odmora kada su velike utakmice u pitanju obzirom kako je već idućeg vikenda na rasporedu El Clasico protiv Barcelone, a Cristiano Ronaldo se nada da će se Katalonci 'pokloniti' novim prvacima svijeta kada istrče na Bernabeu.

- Bilo bi sjajno da nam to prirede, ipak smo mi dvostruki svjetski prvaci - rekao je Ronaldo nakon trijumfa protiv Gremija.

Popularni 'špalir' dogodio se samo jednom u El Clasicu i to kada je Barcelona na svom terenu priredila doček za 'kraljeve' koji su prethodno postali prvaci.

Inače u Španjolskoj nema problema kada je to u pitanju osim kada je riječ o dirketnim okršajima između Barcelona i Real Madrida. Madridski mediji od Barcelone traže da se poklone prvacima Europe i svijeta, ali teško da će takav scenarij doživjeti idućeg vikenda.

Linker
16. travanj 2024 13:52