REUTERS/Andrew Boyers
NAJAVA VELIKOG FINALA

TRENER REALA POSLAO PORUKU MAMIĆU I KLUBU KOJI JE IZNENADIO NOGOMETNI SVIJET Solari nahvalio momčad hrvatskog trenera, ali poručio: 'Ne brine me to'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. prosinac 2018. 23:07

Santiago Solari nije skrivao osmijeh s lica nakon što je u srijedu njegov Real Madrid s 3:1 svladao Kashimu i tako izborio subotnje finale Svjetskog klupskog prvenstva u kojem ga čeka sudar s Al Ainom Zorana Mamića.

Trener Reala dao je jedan kratki intervju odmah po završetku utakmice, a u prvom je planu očito bio fenomenalni Gareth Bale koji je s tri pogotka sam srušio azijskog prvaka.

"Jako dobro, sretan sam zbog njegova tri pogotka. To je važno za stabilnost i konzistentnost u ekipi. Još u početku, kada je Kashima nabila ritam, znali smo kako kontrolirati i dominirati utakmicom. Onda smo i postigli pogodak, a već s onim drugim i zaključili utakmicu. Bale je danas pojeo sve, svjetla, mreže, pozornicu... Pokazao je što je sposoban učiniti i sretni smo zbog njega. Neka se sad odmori i ponovi istu stvar," prenosi AS Solarijeve izjave.

Nakon razgovora o junaku utakmice, fokus je bio na finalu i Mamićevoj momčadi.

"Kao i uvijek, Real namjerava pobijediti u finalnoj utakmici. Bila bi to sjajna nagrada za ovu ekipu koja je Madridu donijela toliko radosti."

Brine li ga ako će Al Ain igrati onako kako su Japanci igrali u svojim najboljim trenucima?

"Ne brine me to. Nadam se da će biti spremni za nadmetanje. Nitko ne može biti u finalu, a da ne igra dobro. Pobijedili su momčad s Novog Zelanda i River i u finalu su sasvim zasluženo", zaključio je Solari najavu posljednje utakmice koja nas čeka u subotu s početkom u 17.30.

Linker
18. travanj 2024 15:10