REUTERS/Paul Hanna
NIJE ISPUNIO OČEKIVANJA

U JEDNOM JE TRENUTKU BIO NAJSKUPLJI NA SVIJETU, ALI DANAS ZA NJEGA VIŠE NEMA MJESTA Zidane mu više ne vjeruje: Real se odriče velike zvijezde?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. veljača 2018. 13:42

Gareth Bale sve više pada u drugi plan i čini kako neće biti dio onoga što donosi budućnost Real Madrida.

Kada se 2013. godine priključio 'kraljevima' ovaj je Velšanin najavljivan kao udarna igla koja bi trebala dostići slavu i ključnu ulogu kakvu, recimo, ima Cristiano Ronaldo, no vrijeme je pokazalo da Bale nema taj kontinuitet igara koji se traži u madridskom klubu.

Soccer Football - La Liga Santander - Real Madrid vs Real Sociedad - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - February 10, 2018   Real MadridÄôs Gareth Bale comes on as a substitute to replace Marco Asensio          REUTERS/Sergio Perez
REUTERS/Sergio Perez

Velški reprezentativac sve češće utakmice započinje na klupi, a djelomični krivac za takvu situaciju je i fenomenalni Marco Asensio koji polako postaje sve ono što je Bale trebao biti. Pridodajte tome i visoki broj od 78 utakmica, koliko ih je zbog ozljeda propustio otkako se priključio Realu, situacija postaje jasnija - Garath Bale je na izlaznim vratima.

Kako piše španjolska Marca, njegov izostanak iz početnih 11 u utakmicama protiv PSG-a, Real Sociedada i Leganesa samo su dodatne potvrde da Bale ne uživa u povjerenju Zinedinea Zidanea. Samim time, čelni ljudi kluba zajedno su donijeli odluku po kojoj se Velšanina seli na ljetnu transfer listu.

Iako njegov agent Jonathan Barnett tvrdi da mu je vrijednost procijenjena na vrtoglavih 222 milijuna eura, teško nam je zamisliti situaciju u kojoj bi 'Kraljevski klub' za njega mogao dobiti išta približno tom iznosu...

Linker
20. travanj 2024 03:17