CARDIFF, WALES - JUNE 03: Luka Modric of Real Madrid and Cristiano Ronaldo of Real Madrid embrace after the UEFA Champions League Final between Juventus and Real Madrid at National Stadium of Wales on June 3, 2017 in Cardiff, Wales. (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)
Shaun Botterill/Getty Images

IZJAVA ZA MARCU

'U NOGOMETU JE JAKO VAŽNA JEDNA STVAR...' Modrić se još jednom naklonio Messiju, a onda prvi put jasno i glasno rekao što misli o ponašanju Ronalda!

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 03.12.2019. u 12:36

 • Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić sinoć je na ceremoniji u Parizu predao Zlatnu loptu Leu Messiju koji je tako postao rekorder sa šest osvojenih nagrada koju francuski magazin France Football dodjeljuje najboljem nogometašu svijeta. Do sada je nagradu osvojilo ukupno 26 nogometaša među kojim i veznjak Vatrenih i to prošle godine.

  Kapetan Hrvatske kratko je na crvenom tepihu prokomentirao sve što se događalo u Parizu, kao i neponovljivog Messija.

  - On je impresivan, jedan od najvećih svih vremena. Morate mu čestitati na svemu što je napravio u karijeri - prenosi Marca Modrićeve riječi.

  Upitan je Luka i o tome što misli o nedolasku Cristiana Ronalda na dodjelu.

  - Pričam samo o sebi. Sretan sam što sam mogao biti ovdje, jer u nogometu je jako važno poštovanje. I kad ne osvojiš nagradu moraš biti na ovakvom događaju iz poštovanja. Ovo je večer u kojoj se slavi nogomet, došao sam ovdje iz poštovanja, to je vrlo jednostavno. To što sam ja predao nagradu bi mogla biti jedna lijepa tradicija, da onaj koji je osvojio nagradu godinu ranije uruči svom nasljedniku.

  Iz drugih medija