Jose Mourinho
 REUTERS/Ognen Teofilovski / REUTERS
REAKCIJA TRENERA

U REALU ODBACILI SVAKU MOGUĆNOST PRODAJE GARETHA BALEA, MOURINO POHVALIO MODRIĆA I PORUČIO 'Real je jedan gol zabio iz ofsajda'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. kolovoz 2017. 10:53

Realov trener Zinedine Zidane nije skrivao zadovoljstvo nakon 2:1 pobjede protiv Manchester Uniteda i osvajanja Europskog superkupa.

"Utakmica je bila gotovo savršena, patili smo malo u drugom poluvremenu, ali to je normalno. Treći gol koji je trebao zabiti Bale ubio bi utakmicu, ali imamo karakter i to je razlog zašto pobjeđujemo", rekao je Zidane.

Bila je to 66. uzastopna utakmica u kojoj je Real zabio barem jedan gol i Kraljevi djeluju vrlo dobro uoči nedjeljnog ispita protiv Bracelone u Španjolskom superkupu.

"Znamo da ćemo imati dobre suparnike tijekom sezone, počevši od nedjelje i Barcelone. Želimo se pripremiti i odraditi stvari savršeno, bolje nego li smo to napravili u naše zadnje tri ili četiri utakmice. Sezona je duga i bit će još teža za nas, ali i dalje imamo želju da nastavimo kao prije", dodao je Zidane.

Uoči Europskog superkupa u Skoplju menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho je javno objavio interes za Garethom Baleom. Nakon utakmice Portugalac je rekao kako od posla neće biti ništa.

"Očito je kako ga Real želi, kako ga trener želi i kako on želi igrati za klub, pa je očito utakmica gotova i prije nego li je počela jer svi znaju da će ostati", rekao je Mourinho za BT Sport.

O samoj utakmici: "Mislim da smo bili dobri. Jedan su gol zabili iz ofsajda (Casemiro) i da je bilo dobrog VAR sistema igrali bi se produžeci. Dobtro smo se borili i imamo razloga biti optimistični i ponosni".

Nakon susreta Mourinho se kratko dotaknuo i Modrića:

"U Premiershipu nemamo Real Madrid, iako ima vrhunskih momčadi. Nema replika njihovih veznjaka. Nemamo kopije Modrića, Kroosa, Isca ili Casemira".


Casemiro Goal HD by livgol

Mogućnost prodaje Balea isključio je i Realov predsjednik Florentino Perez.

"Ne mogu zamisliti da ga prodamo. On je Realov igrač, važan nam je i jedan je od najboljih na svijetu", objasnio je Perez novinarima.

Linker
20. travanj 2024 14:03