CROPIX
PIŠE MUNDO DEPORTIVO

UGLEDNI DNEVNIK PONUDIO SENZACIJU: BARCELONA KUPUJE DANIJA OLMA VEĆ NA ZIMU Sportski direktor Barce uživo gledao zvijezdu Dinama i konačno prelomio?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. rujan 2019. 16:04

Dani Olmo opet se intenzivno spominje na Pirinejima, kako i ne bi nakon što je zabio tri gola za španjolsku U21 reprezentaciju u samo dvije posljednje utakmice...

Jedni od posljednjih koji su se "uhvatili" analize lika i djela zvijezde Dinama je i Mundo Deportivo koji je u svojem tekstu ponudio i senzaciju.

"Ramon Planes, sportski direktor Barcelone, osobno je otišao pogledati Olma. Barcelona će pripremiti ponudu za Dinamo i vratiti svog igrača već na zimu", pišu Španjolci.

REGGIO NELL'EMILIA, ITALY - JUNE 27:  Dani Olmo of Spain celebrates after scoring goal 3-1 during the 2019 UEFA U-21 Semi-Final match between Spain and France at Mapei Stadium - Citta' del Tricolore on June 27, 2019 in Reggio nell'Emilia, Italy.  (Photo by Giuseppe Bellini/Getty Images)
Giuseppe Bellini/Getty Images

Fichajes također spominje Olma, a oni ističu i druge klubove koji stoje u redu, a riječ je o Bayernu, Atleticu, Valenciji, Milanu.

Spominju da će Olmo ostati igrati Ligu prvaka s Dinamom, a što je "neprocjenjivo u njegovom nogometnom usponu".

Jedina konkretna ponuda koja je stigla tijekom ljetnog prijelaznog roka bila je od Borussije Mönchengladbach, a iznosila je 16 milijuna eura. Dinamo navodno neće pristati na manji iznos od 40 milijuna...

Linker
23. travanj 2024 14:56