Alen Halilović
 fotopress/Getty Images / Getty Images
SLUŽBENO POTVRĐENO

USPJEŠNO OPERIRAN ALEN HALILOVIĆ Kapetanu mlade hrvatske nogometne reprezentacije predstoji dulja pauza

Piše: HinaObjavljeno: 22. listopad 2017. 16:08

Kapetanu mlade hrvatske nogometne reprezentacije Alenu Haliloviću uspješno je operiran gležanj lijeve noge u jednoj klinici u Madridu te će nakon jednotjednog odmora započeti s procesom oporavka, priopćio je njegov klub Las Palmas.

Mladi 21-godišnji ofenzivni vezni igrač ozlijedio se 17. rujna u prvenstvenoj utakmici protiv Athletic Bilbaa, kada je u 37. minuti na njega startao Raul Garcia.

"Operacija je bila uspješna i Halilović sada ulazi u razdoblje oporavka. Rehabilitacija će početi nakon što prođe tjedan dana tijekom kojih će mirovati", naveo je Las Palmas u priopćenju objavljenom na klupskom internetskom portalu uz Halilovićevu fotografiju iz bolničkog kreveta na kojoj se vidi da mu je lijeva noga imobilizirana do visine koljena.


Alen Halilovic - Skills Show (2015-2016) by sportif-tube-hd

Halilovićeva jača noga je upravo lijeva, a na teren bi se trebao vratiti za dva do tri mjeseca. Za to vrijeme će proći rehabilitacijski postupak na Kanarskim otocima.

"Medicinska služba Las Palmasa kao i liječnici hrvatske reprezentacije odlučili su da je za igrača najbolje da se podvrgne operativnom zahvatu", dodaje se u priopćenju.

Linker
25. travanj 2024 13:55