Facebook

TUGA U SLAVONIJI

VELIKA TRAGEDIJA U SLAVONSKOM BRODU Usred utakmice se srušio i preminuo 26-godišnji nogometaš, brat poznatog napadača Osijeka!

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 24.03.2018. u 17:44

 • Tragične vijesti stižu iz Slavonskog broda. Danas je na utakmici Marsonije i Slavonije iznenada preminuo Bruno Boban.

  Koliko je zasad poznato, 26-godišnji nogometaš preminuo je nakon što mu je pozlilo u 15. minuti susreta, a svemu je prethodio udarac lope u njegova prsa. Odmah potom oko njega su se okupili najbliži igrači i klupski liječnik, a otprilike pet minuta kasnije na teren je stigla i ekipa Hitne pomoći.

  Facebook

  Prema pisanjima portala SBplus, liječničko osoblje je odustalo od reanimiranja i konstatiralo kako mu više nema pomoći, a liječnik Marsonije, Robert Kudoz, rekao je da bi uzrok njegove smrti moglo biti puknuće urođene aneurizme.

  Igrači na terenu nisu mogli sakriti tugu, a da situacija bude još dramatičnija sve se to se odvijalo u šesnaestercu Slavonijinog golmana Reze koji je oženio Bobanovu sestru.

  Bruno je svoju karijeru započeo u Zagrebu, a u Marsoniju je prešao nakon igranja u Slavoniji. Igrao je na desnom krilu i bio je u ovoj sezoni najbolji strijelac 3.HNL Istok sa 12 pogodaka. Bruno je inače i brat Gabrijela Bobana koji nastupa za prvoligaša iz Osijeka.

  Iz drugih medija