Asensio i Modrić
 Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images / Getty Images
IMA VELIKU ŽELJU

VELIKA ZVIJEZDA REAL MADRIDA OTKRILA ŠPANJOLCIMA 'Nikad mi to u klubu nisu ponudili, a ono što želim je kod Luke Modrića i to potpuno zasluženo'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. rujan 2018. 15:44

Realov Marco Asensio slovi za jednog od najperspektivnijih mladih igrača Europe, a iz godine u godinu svojim igrama sve više opravdava taj status. Posljednjih sezona nije dobivao pretjeranu minutažu na Bernabeu, ali izgleda kako će se to uskoro promijeniti.

Novi strateg 'kraljevskog kluba' Julen Lopetegui odlučio mu je pružiti priliku, a mladi Španjolac sjajno jeu je iskoristio. Odlazak Cristiana Ronalda u Juventus ostavio je puno više prostora za Asensija i upravo u njemu u Realu vide njegava nasljednika.

Navijače je s druge strane iznenadila odluka da Španjolac po odlasku Portugalca nije naslijedio njegovu 'sedmicu' na leđima, već je taj broj otišao u ruke Mariana Diaza. Asensio je otkrio Španjolskim medijima kako mu spomenuti broj nije niti ponuđen.

- Nisu mi to ponudili. Nismo nikada razgovarali po tom pitanju i nisam niti imao prilike izjasniti se. Broj '10' mi je najdraži, ali on je zasada u dobrim rukama, jer Luka Modrić je sjajan. Ipak, nadam se da ću nekad u budućnosti dobiti priliku nositi ga na leđima - rekao je Asensio.

Linker
19. travanj 2024 10:05