Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
U RAZGOVORU ZA SN

VELIKI PRIJATELJ PREPORUČIO NENADU BJELICI ODLAZAK IZ DINAMA, A SADA JE STIGAO ODGOVOR Trener prvaka prokomentirao i mogućnost preuzimanja Vatrenih

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 09. siječanj 2020. 15:37

Zoran Zekić, trener Šerifa iz Tiraspola, u intervjuu za SN poručio je Nenadu Bjelici da na ljeto ode iz Dinama. Misli Zekić da će mu nakon ove sezone biti pravi trenutak. Trener Modrih pročitao je razgovor sa Zekićem. Što kaže na preporuku?

- Zekić je rekao svoje mišljenje. Što reći na to? Kad sam dolazio u Dinamo, svi su mi savjetovali da dođem. Isto tako će se jednog dana dogoditi moj odlazak iz Dinama. Kad će se to dogoditi, stvarno ne znam. O tome ne razmišljam u ovom trenutku. Imam ugovor još godinu i pol dana, vrijeme će pokazati - kaže Bjelica.

Pitamo ga bi li htio s Modrima odraditi još jednu europsku sezonu? Ove dvije bile su itekako uspješnije, sjajne. Prvo je nakon 49 godina uveo Modre u europsko proljeće, onda je ušao u Ligu prvaka, nedostajala je mrvica sreće da se opet igra to proljeće.

- Ja ću raditi kao da ostajem do kraja ugovora. A hoću ću ostati do konca ugovora ili ne, ne ovisi samo o meni. Ovisi o rezultatima, ovisi o Dinamu. Vidjet ćemo što se može događati u sljedećem razdoblju, ali ja sam u ovom trenutku fokusiran samo na Dinamo.

Zagreb, 070120.
Maksimir.
Okupljanje i pocetak zimskih priprema GNK Dinama.
Na fotografiji: Nenad Bjelica.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Gorsic / CROPIX CROPIX

Sportska osoba godine u Hrvata koju su izabrali naši čitatelji svakako je ona o kojoj se itekako ozbiljno promišlja kad se radi o budućem izborniku Vatrenih. Jer sam izbornik Dalić je kazao da ne zna hoće li ostati na čelu reprezentacije nakon Europskog prvenstva.

Ukoliko sjajni hrvatski srebrni izbornik ipak ode, Bjelica zapravo nema pravog konkurenta.

- Ma, sve je to hipotetika. Stvarno se o toj temi ne bih želio izjašnjavati. Što god kažem, pogrešno se tumači. Zadovoljan sam u Dinamu, radim za boljitak kluba svakodnevno. A koliko ću biti trener Dinama, zaista nitko ne zna, pa niti ja - zaključio je ovu temu Bjelica.

Linker
19. travanj 2024 06:34