sigurdsson
 Reuters/Lee Smith / Action Images via Reuters
PROPUŠTA SP U RUSIJI?

VELIKI PROBLEMI ZA SENZACIJU EUROPSKOG PRVENSTVA U FRANCUSKOJ Briga manje za izbornika Zlatka Dalića: Protivnici Vatrenih ostaju bez važne karike?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. ožujak 2018. 13:44

Kako prenose mediji na Otoku, jedan od najboljih nogometaša Islanda, ali i Evertona Gylfi Sigurdsson mogao bi zbog ozljede propustiti ostatak sezone, a pod upitnik je doašo i nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

Veznjak je u utakmici protiv Brightona (2:0) zadobio ozljedu ligamenata koljena, a njegov brat Olafur Mar kazao je kako je povreda i teža nego što je izgledala na prvi trenutak.

Unesrećeni nogometaš mogao bi biti podvrgunt i operaciji koljena nakon koje bi uslijedio dug oporavak od čak devet mjeseci. Sigurdsson je susret protiv Brightona odigrao do kraja, a navodno je upravo to razlog zašto je došlo do dodatnog oštećenja.

Ronald Gorsic / CROPIX
CROPIX

Podsjećamo, Island svoju prvu utakmicu na SP-u u Rusiji igra protiv Argentine, zatim Nigerije, a posljednji susret u skupini odmjerit će protiv Vatrenih. Odsustvo Sigurdssona definitivno bi bila to jedna briga manje za izbornika Zlatka Dalića, ali ostaje za vidjeti koliko će Islanđanin izbivati s terena.

Linker
24. travanj 2024 12:00