Nathan Stirk Getty Images
JOŠ PET UTAKMICA

VELIKO POJAČANJE ZA SLAVENA BILIĆA U ODLUČUJUĆEM DIJELU SEZONE West Bromwich Albion potpisuje igrača koji se pokazao kao apsolutni hit

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. veljača 2020. 15:44

Matheus Pereira od sljedećeg će mjeseca postati trajno novi igrač West Bromwich Albiona Slavena Bilića.

Sjajna je to vijest za navijače koju vodi bivši izbornik Vatrenih, budući ovaj 23-godišnji Brazilac igra u vrlo dobroj formi otkako je u kolovozu prošle godine stigao na posubu iz lisabonskog Sportinga.

Prvi gol u Championshipu zabio je 28. rujna 2019. protiv QPR-a, a ukupno je u sezoni za 'Baggiese' upisao 6 golova i 16 asistencija.

U ugovoru koji su potpisali Sporting i WBA stoji da će se aktivirati klauzula o trajnom transferu u slučaju da Pereira odigra 35 ligaških utakmica u sezoni i to 45 ili više minuta.

READING, ENGLAND - FEBRUARY 12: Matheus Pereira of West Bromwich Albion celebrates victory during the Sky Bet Championship match between Reading and West Bromwich Albion at Madejski Stadium on February 12, 2020 in Reading, England. (Photo by Catherine Ivill/Getty Images)
Catherine Ivill/Getty Images
Matheus Pereira

Dakle, ako Pereira ne propusti nijednu od sljedećih pet utakmica WBA-a, postat će trajno novi igrač kluba 14. ožujka u okršaju protiv Birmingham Cityja. Pereira se pokazao kao Bilićev pun pogodak. Cijena? Ona iznosi 9.9 milijuna eura. Ako Bilićeva momčad izbori Premiership, a na najboljem je putu, ta će se svota pokazati kao prava sitnica...

Linker
20. travanj 2024 14:13