Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
REAKCIJE NAKON SUSRETA

VIDEO: BJELICA POŠTENO ČESTITAO RIJECI, PA OTKRIO ZAŠTO JE DINAMO IZGUBIO U FINALU 'Takav gol se zabija jednom u životu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. svibanj 2019. 22:08

Nakon finala Hrvatskog nogometnog kupa oglasio se trener Dinama Nenad Bjelica.

Dinamo je uoči finala imao status velikog favorita, ali na kraju je momčad Igora Bišćana u finalu slavila s 3:1.

Bjelica nije skrivao razočaranje, ali je u prvoj izjavi za HTV rekao:

"Prije svega čestitke Rijeci na pobjedi, zasluženo su pobijedili jer su iskoristili svoje šanse. Mi nismo svoje iskoristili, a bolje šanse od jedanaesterca nema. Da smo to zabili, vjerujem da bismo pobijedili", rekao je Bjelica, aludirajući na promašeni jedanaesterac Danija Olma.

"Oni su profitirali jako puno iz malo situacija. Nekad iz tri polušanse zabiješ tri gola. Mislim da smo dominirali i imali posjed, ali nismo nalazili način kako ih ugroziti. U drugom smo dijelu bili blizu izjednačenja, a onda smo primili treći gol. Kvržiću treba čestitati jer se takav gol zabija jednom u životu", dodao je Dinamov trener.

"Išli smo u apsolutni rizik na kraju. Probali smo se vratiti, ali nije bilo dovoljno. Rezime sezone? Moramo biti zadovoljni. Bila je gotovo pa perfektna. Nismo bili inferiorni u Europi nikome, ni Young Boysima ni Benfici. Idemo dalje, trebamo sljedeće sezone pokušati osvojiti dvostruku krunu", zaključio je Bjelica.

VIDEO: DAVORIN OLIVARI

Linker
19. travanj 2024 02:29