youtube
HRVATOV JUBILEJ

VIDEO: CIJELI SVIJET PRIČA O SUCU KOJI JE GURNUO REAL KORAK BLIŽE NASLOVU Evo što o je o svemu rekao Luka Modrić

Piše: HinaObjavljeno: 13. ožujak 2017. 12:04

Real je u nedjelju u 27. kolu Primere na svom stadionu protiv Betisa slavio sa 2-1. Gosti su poveli u 25. minuti kada je vratar Reala Keylor Navas prvo obranio udarac Antonija Sanabrije, ali mu je lopta ispala iz ruke i završila u mreži.

No, u 22. minuti sudac je propustio isključiti vratara Navasa, koji je izvan kaznenog prostora srušio srpskog veznjaka Betisa Darka Brašanca, koji je išao sam prema golu. Sudac je ostao nijem, samo je pokazao da se igra nastavi. U 41. minuti, nakon ubačaja Marcela, Cristiano Ronaldo glavom pogađa za 1-1.

Betis je u 78. minuti ostao sa igračem manje nakon što je isključen Cristiano Piccini. Tri minute kasnije Real zabija nakon kornera. Ubacio je Toni Kroos, a Sergio Ramos glavom pogađa za pobjedu 2-1.

Luka Modrić odigrao je cijeli susret za Real, dok je Mateo Kovačić ostao na klupi za pričuve. I dan nakon pobjede Reala još uvijek se govori o sucu koji je u nekoliko spornih situacija uvelike pomogao 'kraljevima' da stignu do novih bodova i tako se još više približe naslovu.

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić je nakon susreta kazao nekoliko riječi o spornim situacijama.

- Nitko ne griješi namjerno, moramo pustiti suce da rade svoj posao.

Odigrao je Luka i 200-tu utakmicu u dresu Reala.

- Presretan sam. U Madridu sam odrastao kao igrač i kao čovjek, svaki dan sam s velikim igračima i velikim trenerima. Nastavit ću davati sve od sebe.

Linker
25. travanj 2024 15:10