screenshot
PRIJATELJSKA U ŠPANJOLSKOJ

VIDEO: DINAMOV BOSANAC U STILU ZIDANEA OKRENUO ŠPANJOLSKU ZVIJEZDU, A POGLEDAJTE I MORATIN PROMAŠAJ GODINE Prosinečki i društvo bili blizu iznenađenja

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 18. studeni 2018. 23:57

Bosna i Hercegovina Roberta Prosinečkog bila je blizu iznenađenja u pripremnom ogledu protiv Španjolske u Las Palmasu, Zmajevi su se uspješno branili gotovo 80 minuta, a onda su jedan prodor Isca i spretna reakcija napadača Celte Braisa Mendeza donijeli minimalni trijumf (1:0) La Roji.

Luis Enrique je odmorio one najvažnije igrače, mnogi od onih koji su igrali protiv Hrvatske na Maksimiru ostali su na klupi, ali utakmica je svejedno bila očekivano jednosmjerna. Španjolska je dominirala u posjedu i prilikama, Ibrahim Šehić na vratima BiH često je bio pod paljbom, a ostao je nemoćan tek kod Iscovog udarca kojeg je odbio samo na nogu Gomeza za, pokazalo se, odlučujući pogodak.

Svejedno, BiH je i bez Miralema Pjanića kao ključnog igrača u veznom redu, pokazala neke dobre elemente u igri zbog čega Robert Prosinečki ima sasvim dovoljno razloga za optimizam u razigravanju za plasman na Euro. U tu priču svakako spada i veznjak Dinama Amer Gojak. Dinamovac je odigrao još jednu sjajnu utakmicu, a posebno valja izdvojiti jedan potez kada je u stilu Zidanea okrenuo španjolskog reprezentativca.

Osim poteza Gojaka treba izdvojiti i nevjerojatan promašaj napadača Chelseaja Alavara Morate koji je u 38. minuti utakmice s dva metra promašio potpuno prazna vrata gostiju.

Linker
26. travanj 2024 09:25