REUTERS/Edgard Garrido
APSOLUTNI JUNAK

VIDEO: DRAMATIČAN RASPLET U JUŽNOAMERIČKIM KVALIFIKACIJAMA ZA SP Argentina je drhtala od straha, a onda se ukazao neponovljivi Lionel Messi!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. listopad 2017. 10:12

Argentinska nogometna reprezentacija u posljednjem je kolu južnoameričkih kvalifikacija izborila izravan plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Argentina je sinoć u Quitu proživljavala teške trenutke. Gaučosi ovdje nisu pobijedili od 2001. godine, a sinoć su slavili 3:1 iako su u prvoj minuti gubili 0:1 golom Ibarre.

Ali potom kreće šou Lionela Messija. Zabio je hat-trick i na kraju Argentince kao trećeplasiranu momčad skupine odveo na SP. Messi je golove zabio u 12., 20. i 62. minuti.

Brazil je lakoćom kod kuće savladao Čile s 3:0 i ostavio ih bez plasmana na SP. Gabriel Jesus dva puta i Paulinho jednom bili su strijelci za Brazilce.

Na SP osim prvoplasiranog Brazila i trećeplasirane Argentine idu i drugoplasirani Urugvaj koji je sinioć slavio protiv Bolivije 4:1, četvrtoplasirana Kolumbija, dok petoplasirani Peru ide u didatne kvalifikacije protiv Novog Zelanda.

Rezultati zadnjeg kola južnoameričkih kvalifikacija:

Paragvaj - Venezuela 0-1

Urugvaj - Bolivija 4-2

Peru - Kolumbija 1-1

Brazil - Čile 3-0

Ekvador - Argentina 1-3

Rezultati by SofaScore

Linker
16. travanj 2024 15:46