Screenshot: Reddit
VRLO LIJEPA AKCIJA

VIDEO: EDEN HAZARD ZABIO PRVIJENAC ZA SLAVLJE REAL MADRIDA Belgijanac pokazao zašto su ga platili 100 milijuna eura, sve je napravio sam

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. kolovoz 2019. 21:38

Nogometaši Real Madrida slavili su minimalnu 1:0 pobjedu protiv domaćeg Red Bull u Salzburgu, a presudio je gol Edena Hazarda kojem je to ujedno bio i prvijenac u dresu 'Kraljevskog kluba.

Igrala se 19. minuta kada je Hazard sjajno istrčao jedan kontranapad, zavarao je dvojicu suparničkih igrača i majstorskim udarcem desnicom s vrha kaznenog prostora smjestio loptu u mrežu.

Belgijski nogometaš ovog je ljeta stigao u Real iz Chelseaja uz odštetu od 100 milijuna eura, a u dosadašnjem dijelu predsezone nije impresionirao svojim igrama, zbog čega se već našao na meti kritika. Pisalo se da je na pripreme stigao s prekomjernom težinom i da nije u najboljoj fizičkoj spremi, a Belgijanac je sada, čini se, odlučan da dokaže svoju vrijednost.

Luka Modrić inače nije bio dio Realove momčadi koja je otputovala za Salzburg zbog fizičkog preopterećenja koje je osjetio na treningu u utorak.

Kažimo i da su iz Reala potvrdili da je njihov krilni napadač Marco Asensio danas uspješno podvrgnut operaciji prednjeg križnog ligamenta lijevog koljena. Operaciju je obavio dr. Manuel Leyes, a Asensio će do daljenja ostati na bolničkoj njezi. Očekuje se da će pauzirati između šest i devet mjeseci.

Linker
14. travanj 2024 22:52