Claudio Villa/Getty Images
JASNO SE OGLASILA

VIDEO: EMOTIVAN NASTUP KONTROVERZNE SUPRUGE DEGRADIRANE INTEROVE ZVIJEZDE U suzama objasnila koliko je njezin dragi bio uzdrman

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. veljača 2019. 08:59

Wanda Nara, supruga donedavnog Interovog kapetana Maura Icardija, javno se oglasila o slučaju koji je proteklog tjedna bio glavna tema talijanskih sportskih medija.

Icardiju je proteklog tjedna oduzeta kapetanska traka u Interu, a sve navodno zbog odluke Argentinca o neproduljivanju ugovora.

"Voljela bih da je Mauro bolje zaštićen u klubu. Teško miu je reći dolaze li glasine iz kluba ili izvan njega. Kada bih morala birati između novog ugovora za Maura i dolaska nekoga tko mu može dati deset pristojnih dodavanja po utakmici, izabrala bih ovo drugo", rekla je Nara, inače i agentica vlastitog supruga u emisiji 'Tika Taka' koja se emitira na Mediaset Sportsu.

U nedjelju je Inter bez Icardija slavio protiv Sampdorije s 2:1 u utakmici Serie A, u trenucima kada su se na velikom sedamofu pojavili Icardi i Nara, diljem San Sira odjeknuli su glasni zvižduci navijača.

Samo dan ranije netko je kamenom pogodio Narin automobil u trenucima dok su snjom bila djeca. Srećom, nitko nije ozlijeđen, a nagađa se da je kamen bačen od strane nekog od nezadovoljnih Interovih navijača.

"Bila sam u šoku, nazvala sam nekoga u Interu i pet minuta kasnije nazvao je Marotta. U klubu su me smirivali i bili su od velike pomoći".

Osvrnula se na oduzimanje kapetanske trake svom suprugu.

"Netko kaže da je to beznačajno, ali Mauru je to bilo kao da je ostao bez noge. On Interov dres nosi s takvim ponosom i kada bi morao birati između novca i klupskog dresa, uvijek bi odabrao dres. Nitko iz Intera nije me upozorio da će se to dogoditi. Imala sam trosatni sastanak s vodećim ljudima iz klupske hijerarhije i nitko mi nije rekao ništa o tome".

Otkrila je i kako ju je nakon spomenute odluke kontaktirao bivši predsjednik kluba Massimo Moratti. Dok je objašnjavala što joj je rekao, potekle su suze.

"Bio je jako ljubazan i hvala mu jer je Mauro bio jako uzrujan. On sve drži u sebi i pokušava biti jak. Pitala sam Morattija je li bi mogao pomoći Mauru da opet igra jer mu to toliko znači. Naša namjera nije napustiti Inter", zaključila je emotivna supruga argentinskog nogometaša.

Linker
18. travanj 2024 23:53