REUTERS/Carlos Garcia Rawlins
PRILIKU DOBIO MAURO ICARDI

VIDEO: EVO KAKO SU BRAZILCI RAZBILI SALVADOR, ARGENTINA BEZ MESSIJA NE MOŽE DO POBJEDE Najskuplji igrač Evertona: 'Ovu večer nikad neću zaboraviti'

Piše: HinaObjavljeno: 12. rujan 2018. 11:45

Nogometna reprezentacija Brazila pobijedila je Salvador s 5:0 u prijateljskom susretu igranom na FedEx Field stadionu u Landoveru, dok su Argentina i Kolumbija odigrale 0:0 na MetLife stadionu u East Rutherfordu.

Bivši svjetski prvaci nisu imali problema protiv slabašnog Salvadora koji može biti sretan što je primio samo pet golova.

Junak utakmice bio je mladi napadač Evertona Richarlison koji je u svom prvom nastupu u dresu 'Selecaoa' zabio dva gola.

"Oduševljen sam što sam dobio priliku. U prvom nastupu zabio sam dva gola i ovu večer nikada neću zaboraviti," kazao je 21-godišnji napadač koji je u Everton stigao ovoga ljeta iz Watforda za 50 milijuna eura postavši najskuplji igrač u povijesti Evertona.

Sjajnu predstavu pružio je i Neymar koji je načeo suparničku mrežu u 4. minuti, a potom upisao i tri asistencije. Među strijelce su se upisali i Coutinho (30'), te Marquinhos (90').

Argentina i Kolumbija su u East Rutherfordu odigrali razočaravajućih 0-0. Obje reprezentacije vodili su privremeni izbornici. 'Gauče' je vodio izbornik U-17 reprezentacije Lionel Scaloni nakon što je Jorge Sampaoli dobio otkaz nakon svjetskog prvenstva u Rusiji, dok je na kolumbijskoj klupi sjedio Arturo Reyes nakon što je Jose Pekerman prošlog tjedna podnio ostavku.

Argentinci su nastupili bez najboljeg igrača Lionela Messija, a priliku je dobio Mauro Icardi koji nije nastupio na World Cupu.

U Nashvilleu su snage u prijateljskom susretu odmjerili SAD i Meksiko i domaćin je slavio 1:0.

Pogodak odluke zabio je Tyler Adams u 71. minuti.

Linker
23. travanj 2024 17:51