Mateo Kovačić
 REUTERS/Susana Vera / REUTERS
VELIKA PREDSTAVA

VIDEO: HRVAT JOŠ JEDNOM ZADIVIO! USKOČIO U MODRIĆEVE KOPAČKE I SAVRŠENO DIRIGIRAO IGROM REALA Legenda 'kraljeva' oduševljena: 'Bio je fenomenalan'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. veljača 2018. 12:01

Zinedine Zidane sinoć nije mogao računati na ozlijeđenog Luku Modrića i Tonija Kroosa, ali zato je svoju priliku na gostovanju Reala kod Leganesa maksimalno iskoristio Mateo Kovačić.

'Kraljevski klub' je, podsjetimo, sinoć u zaostaloj utakmici Primere slavio s 3-1, a jedan od najzaslužnijih za taj ishod bio je naš reprezentativac. Osim što je izborio jedanaesterac kojeg je u 90. minuti realizirao Sergio Ramos, Mateo je svih 90 minuta diktirao igrom Reala, a o njegovoj predstavi raspisala se i ugledna španjolska Marca.

screenshot youtube

OVDJE POGLEDAJTE VIDEO KOVAČIĆA

Iz Marce u prvi plan ističu da je Kovačić tijekom utakmice uspješno realizirao čak 96,7 posto dodavanja (88/91), ali i kako je bio uključen u akcije kod svih postignutih golova Reala.

Hvalospjevima na račun njegove izvedbe priključio se Zidane koji je igru hrvatskog nogometaša nazvao 'fenomenalnom'.

"Lucas je odigrao sjajno, bak kao i Assensio i ostali. Kovačić također, a on se u posljednje vrijeme nije baš naigrao, ali sad je bio fenomenalan", nahvalio je francuski strateg Kovačića.

Linker
21. travanj 2024 04:01