Reuters
'POGODIO GA U TREPAVICU'

VIDEO: IVICA OLIĆ U ZVJEZDANOM DRUŠTVU NA OLD TRAFFORDU Beckham zasjao na okupljanju legendi, navijači bruje o njegovoj 'specijalki'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. svibanj 2019. 10:40

Na Old Traffordu u nedjelju je odigrana nogometna utakmica u spomen na povijesni 'treble' Manchester Uniteda 1999. godine.

Bila je to godina kada je odigrano čuveno finale Lige prvaka kada je Manchester United na Nou Campu u dramatičnoj završnici pobijedio münchenski Bayern 2:1. Bayern je imao sve na svojoj strani, poveo preko Marija Baslera već u 6. minuti, no manje od 100 sekundi sudačke nadoknade United je poraz pretvorio u pobjedu!

Menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson imao je na klupi dva ubojita džokera, Teddyja Sheringhama uveo je u 67. minuti, a Ole-Gunnara Solskjaera u 81. Sheringham je zabio u prvoj minuti sudačke nadoknade, a Solskjaer u trećoj za čudesan i vjerojatno neponovljiv preokret Crvenih vragova.

Legende Manchester Uniteda - Legende Bayerna 5:0

Manchester United: Schmeichel, G.Neville, Stam, Johnsen, Irwin, Beckham, Butt, Scholes, Blomqvist, Yorke, Cole

Bayern: Butt, Witeczek, Demichelis, Matthaus, Ottl, Ze Roberto, Effenberg, Sergio, Olić, Makaay, Elber

Sada su veterani oba kluba evocirali uspomenu na tu utakmicu, Manchester je i sada slavio, bilo je 5:0, a u redovima Bavaraca našao se i naš Ivica Olić. Manje važan podatak, ali strijelci za Manchester United bili su Solskjaer, Yorke, Butt, Saha i Beckham.

A u velikom jubileju posebno je zasjao David Beckham. Jedno superprecizno dodavanje ovog 44-godišnjaka sa 45 metara udaljenosti koje je u 'trepavicu' pogodilo njegovog suigrača izazvalo je čitavu lavinu komentara na društvenim mrežama.

"David Beckham i dalje bi imao mjesta u momčadi Manchester Uniteda, uopće se ne šalim", napisao je jedan navijač Manchester Uniteda na društvenim mrežama.

Nije bio jedini koji tako misli.

"David Beckham ima 44 godine i ima više uspješnih ubacivanja na jednoj utakmici nego li Ashley Young ima cijele sezone", dodao je drugi fan Crvenih vragova, dok je treći napisao:

"Zabrinjavajuća je stvar da Beckham i Gary Neville izgledaju bolje na desnoj strani od svih trenutnih opcija Manchester Uniteda".

Linker
19. travanj 2024 23:24