screenshot tweeter
U SVOM STILU

VIDEO: JEDAN JEDINI - JOSE MOURINHO! PORTUGALAC JOŠ JEDNOM BRILJANTNOM IZJAVOM ODUŠEVIO I NASMIJAO OTOK 'Ma što je gotovo! Ne, ne, ne...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. prosinac 2017. 10:43

Manchester City nastavio je svoj fantastičan niz u Premier ligi, a novu uvjerljivu pobjedu ostvario je na gostovanju kod Swanseaja. Bio je ovo rekordni 15. uzastopni trijumf momčadi Pepa Guardiole, koja je u dosadašnjih 17 kola postigla već 52 pogotka.

Četiri puta u nizu Građani su u ligaškim nastupima ostvarivali pobjede rezultatom 2:1, prošle nedjelje u gradskom derbiju nadvisili su s tim rezultatom Manchester United, a sad su u Walesu slavili uvjerljivije i stigli još jedan korak bliže osvajanju naslova prvaka.

S druge strane, Cityjev gradski rival United i dalje je najbliži pratitelj lidera, domaćom pobjedom protiv Bournemoutha zadržao je razliku od 11 bodova. Nakon što je u prošlom kolu 'asistirao' za dva Cityjeva pogotka, napadač Crvenih vragova Romelu Lukaku srušio je otpor gostiju pogotkom glavom sredinom prvog poluvremena, asistent je bio Mata.

Nakon utakmica ponovno je bilo interesantno čuti izjavu i reakciju Josea Mourinha koji je od strane tamošnjih novinara upitan je li prvenstvo već sad gotovo kao što je u jednom trenutku i sam rekao.

- Ne, ne! Nisam to rekao! Rekao sam da igramo utakmicu po utakmicu. Prvenstvo može biti gotovo samo u svibnju, ako je završilo već sda onda idem na godišnji odmor u Brazil ili u Los Angeles.

Linker
18. travanj 2024 16:05