REUTERS/David Klein
U SVOM STILU

VIDEO: JEDAN OD NAJVEĆIH NOGOMETAŠA IKAD I VELIKI MILJENIK NAVIJAČA NA OLD TRAFFORDU 'Igra Uniteda je kao kada dva starca pokušavaju voditi ljubav!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. prosinac 2019. 12:54

Bivši nogometaš Manchester Uniteda i jedna od najvećih legendi kluba, Eric Cantona oštro je kritizirao igru 'crvenih vragova', ali je uvjeren kako će velikan s Old Trafforda uspjeti u konačnici prebroditi krizu i vratiti se na pravi put.

Legendarni francuski nogometaš je na jedan zanimljiv način pokušao dočarati trenutačnu situaciju u Unitedu.

- Man. United ima jedno posebno mjesto u mom srcu, ali sada kada gledam utakmice tog kluba sve me podsjeća na starce koji pokušavaju voditi ljubav. Trudite se, ali na kraju svi ostanu malo razočarani. Ipak, prilično sam siguran da će se vratiti, jer, to je jedan od najvećih klubova na svijetu. Kada govorim o seksu u starosti, ne govorim tada o sebi. Bila je to metafora - rekao je Cantona koji je dres 'crvenih vragova' nosio u razdoblju od 1992. do 1997. godine.

Valja istaknuti kako se momčad Uniteda trenutačno nalazi na 8. mjestu u Premier ligi s 25 osvojenih bodova. U idućoj utakmici na svojem će terenu dočekati momčad Newcastlea.

Linker
26. travanj 2024 19:47